Registrer din CV Meny

Rekruttering

Fabi er spesialister på rekruttering av fagpersoner og ledere til stillinger innen økonomistyring, regnskap og finans. Vi har mer enn 20 års erfaring med rekruttering av dyktige økonomer, og har i løpet av disse årene bygget opp et omfattende nettverk av kandidater på ulike nivå.

Vi tilpasser oss dine behov og hjelper deg med rekrutteringsprosessen a - å, search og sluttevaluering av kandidater. Våre kvalitetssikrede prosesser sikrer at de rette kandidatene identifiseres og velges ut.  Fabi benytter det anerkjente og DNV-sertifiserte testverktøyet Cut-e i seleksjonsprosessene.

Våre rekrutterere er utdannet økonomer med operativ erfaring. Det gir oss de beste forutsetninger for å være en god rådgiver og sparringspartner for både kunder og kandidater underveis i prosessen.

Har du et rekrutteringsbehov? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Ønsker du å rekruttere ny medarbeider? Ta kontakt med:

Anne Qvenild

Recruitment Lead, Oslo

Telefon: 977 23 235
E-post: anne.qvenild@fabi.no Connect with me on LinkedIn

Maria Sierra Silva

Recruitment & Research Specialist

Telefon: 915 18 598
E-post: maria.sierra@fabi.no Connect with me on LinkedIn

Hvordan vi jobber

For å sikre at du som kunde får tilgang til de best egnede kandidatene, og samtidig minimerer risikoen for en feilansettelse, benytter vi kvalitetssikrede prosesser og rekrutteringsverktøy. Vi skreddersyr prosessen i nært samarbeid med deg som kunde, basert på en metodisk tilnærming.

Search

For å kunne tilby de best egnede ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge aktuelle kandidater, både i forhold til bransjer og stillinger. Til dette benytter vi oss av vår egen database, ulike kilder og nettverk.

Når vi kontakter potensielle kandidater og ressurspersoner, gjøres dette på en profesjonell og diskret måte. Dette kan gjøres konfidensielt om ønskelig.

Testverktøy

Forskning gjennom mange år har vist at tester er nyttige når man ønsker å predikere kandidaters fremtidige jobbsuksess.

Vi benytter det DNV sertifiserte testverktøyet fra Cut-e som verktøy i rekrutteringsprosessene. Personlighetstrekk, motivasjon, analytiske evner, språk og logisk resonnering er områder vi kartlegger. Vi benytter ofte en kombinasjon av ulike tester, avhengig av hvilken stilling kandidaten skal rekrutteres til.