Registrer din CV Meny

Konsulent

Som konsulent i Fabi får du anledning å jobbe hos flere av Norges mest attraktive selskaper.

Les mer om Konsulent

Konsulent

Som konsulent i Fabi får du anledning å jobbe hos flere av Norges mest attraktive selskaper.

I tillegg får du:

 • Fast ansettelse og garantilønn, dvs 100% lønn uavhengig av oppdrag
 • Helseforsikring og pensjonsordninger
 • Anledning å bygge din CV raskere gjennom spennende oppdrag hos ulike oppdragsgivere
 • Tett og personlig oppfølging og en dedikert Konsulentsjef som følger deg i hele din ansettelsesperiode. Konsulentsjefen vil gi deg råd og tips underveis og er tilgjengelig for personlige samtaler etter ønske og behov
 • Bygge nettverk både ute hos kundene våre og via konsulentsamlinger
 • Tilbud om videreutdanning og kursing basert på krav fra kunder og mål for organisasjonen
 • Delta på sosiale samlinger og konsulenttreff

Det som skiller oss ut fra andre, er at vi har et langsiktig perspektiv på ansettelsesforholdet med våre konsulenter. Vi jobber kontinuerlig med utvikling og oppfølging av våre ansatte, og vårt mål er å finne oppdrag og oppgaver som står i stil med kompetanse og preferanser. Dersom konsulentrollen høres interessant ut for deg, vil vi gjerne høre fra deg

Rekruttering

Gjennom over 20 år i bransjen og spesialisering innenfor økonomi og ledelse, kan du som er på jakt etter ny jobb være trygg på at vi forstår fagområdet ditt og våre kunders behov.

Les mer om Rekruttering

Rekruttering

Vi har mer enn 20 års erfaring med rekruttering av dyktige økonomer på alle nivåer innen økonomistyring, regnskap og finans.

Vi er selv utdannet økonomer og har operativ erfaring. Det gir oss gode  forutsetninger for å være en konstruktiv rådgiver og sparringspartner for deg underveis i prosessen.

Søker på en konkret stilling
Vi oppfordrer deg til å legge inn så utfyllende informasjon som mulig i vår database, og laste opp relevante vedlegg for at vi skal kunne vurdere din bakgrunn best mulig. Etter utløp av søknadsfristen, gjør vi en grundig vurdering av alle søkere før vi kontakter de mest aktuelle kandidatene for intervju hos oss. Når prosessen er ferdigstilt, vil alle søkere få en tilbakemelding på mail.

Vi etterstreber at du som kandidat skal få god informasjon og rådgivning underveis i prosessen og at du skal oppleve oss som profesjonelle, engasjerte og pålitelige. 

Generell registrering av CV i vår database
Vi oppfordrer deg til å holde din profil oppdatert i vår database da du lettere vil kunne kontaktes i forhold til relevante stillinger vi jobber med. Ser vi at du har en relevant bakgrunn for oss tar vi kontakt med deg for en generell samtale.

Se våre utlyste oppdrag her:

Management for hire

Som Management for hire i Fabi får du mulighet til å jobbe med spennende oppdrag samt utvide din erfaring fra flere selskaper og bransjer.

Les mer om Management for hire

Management for hire

Du velger selv hvilke oppdrag du vil påta deg. Du har mulighet til å ta deltidsoppdrag eller gå inn på andre, fleksible løsninger. Vårt mål er å være din karrierepartner. Vi holder kontakten over tid og relasjonen til Fabi blir personlig.

Eksempel på management for hire oppdrag er:

 • CFO/Finansdirektør
 • Økonomisjef
 • Regnskapssjef

Videre har vi management for hire oppdrag innen:

 • Strategi- og forretningsutvikling
 • Budsjettering, rapportering og implementering av styringsmodeller/-verktøy
 • Effektivisering/prosessforbedring 

Se våre utlyste oppdrag her: